Baloanele și Mediul

Don’t let go! – iubim baloanele, dar iubim și mediul

Nu acceptăm lansările de baloane și solicităm clienților noștri să nu elibereze baloane cu heliu in aer. Când baloanele sunt eliberate în aer, acestea vor cădea în mediul nostru inconjurator și vor deveni pur și simplu „gunoi”. Deși, în cele din urmă, se vor descompune, până atunci vor murdari natura și peisajul rural  și pot provoca daune vieții sălbatice și marine.

BALOANELE DIN LATEX NU SUNT PLASTICE

Baloanele din latex sunt un produs pe bază de plante, fabricat din cauciuc natural, biodegradabil. Cu toate acestea, atunci când baloanele sunt aruncate in natura, acestea nu se degradează suficient de repede pentru a preveni riscul de vătămare a vieții sălbatice.

Vă rugăm să aruncați baloanele din latex în deșeurile gospodărești pentru a se descompune în depozitul de deșeuri.

Baloane Mylar (folie plastic)

Baloanele Mylar sunt realizate cu un material plastic / nailon, material sintetic care este reciclabil, dar nu se biodegradează. Vor ramane în depozitele de gunoi pentru totdeauna, deci reciclați-le împreună cu materialele dvs. reciclabile.

Reutilizați mai degrabă decât reciclați! Cea mai bună alternativă la reciclarea baloanelor Mylar este pur și simplu salvarea acestora pentru a fi reunflate cu altă ocazie. Baloanele Mylar sunt fragile, astfel încât acest lucru nu funcționează de fiecare dată, dar dacă inserați un paie de cel puțin 6-10 centimetri în lungime, puteți să scoateți heliul rămas pentru a stoca baloanele astfel incat să fie reumflate atunci când aveti nevoie de ele!

Mai multe detalii gasiti pe   PRO ENVIRONMENT BALLOON ALLIANCE

sau pe European Balloon and Party Council

Unde poți arunca materialele reciclabile ?

Aici gasesti un puct de reciclare aproape de tine

Deasemeni va stam la dispozitie pentru a strange si arunca responsabil resturile provenite de la decoratiunile cu baloane efectuate de noi. Trebuie doar sa ne solicitati acest serviciu si vom stabili impreuna intervalul orar in care se va face strangera materialelor ramase. Acest serviciu nu implica costuri suplimentare.